X

Formentera demanarà un informe a la mesa de contractació per resoldre l’adjudicació dels quiosquets de platja

"Hi ha moltes pressions des de fora, són gairebé coaccions" ha dit Llorenç Córdoba en referència a les peticions dels adjudicataris

23/02/2024

Formentera demanarà un informe a la mesa de contractació per resoldre l’adjudicació dels quiosquets de platja

Un quiosquet (ja desaparegut) a la plajta des Copinar, a Formentera. Shutterstock

El Consell de Formentera està fent feina per intentar que aquest mes de febrer hi hagi una decisió definitiva sobre l’adjudicació dels quiosquets de platja. Segons ha explicat el president de la institució, Llorenç Córdoba, “estem centrats al 100% en aquest tema”.

Córdoba ha explicat que s’està treballant en les qüestions tècniques i que “no és fàcil prendre una decisió, i més quan a més hi ha pressions des de fora, i dic pressions per no anomenar-ho directament coaccions. Però nosaltres, com a administració, no hem d’entrar en aquestes coaccions i prendre una decisió correcta”.

El Consell lliurarà a la mesa de contractació tota la documentació recollida els darrers mesos a la mesa de contractació per tal que sigui aquest òrgan el qui “elabori un informe nou, que sigui vinculant, amb tota aquesta informació perquè no prendré la decisió només jo com a president”. Segons ha explicat, entre la documentació recollida hi ha les diferents al·legacions que han presentat totes les parts i també diferents informes, tant interns com externs.

Segons ha explicat Llorenç Córdoba ara mateix només hi ha dues opcions: adjudicar les concessions a les empreses que van rebre la puntuació més alta en el concurs o no adjudicar-ho i fer un concurs d’urgència. “En cas que no arribéssim, sí que hauríem de plantejar la possibilitat que entressin els antics concessionaris” ha dit en referència a la possibilitat que la tramitació administrativa d’un nou concurs no arribés a temps i es prengués aquesta decisió d’emergència. En aquest sentit, ha explicat que “el que és important és poder donar servei a la gent de Formentera i als turistes que la visiten a l’estiu”.

Notícies relacionades >

23/02/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris