Formentera+protagonitza+la+Nit+de+Cinema+d%26apos%3BIB3

21 05 2020

Formentera protagonitza la Nit de Cinema d’IB3

Formentera serà la protagonista de la Nit de Cinema de dissabte a IB3 Televisió amb l’emissió de ‘Formentera Lady’, protagonitzada per José Sacristan i dirigida per Pau Durà, i la ja clàssica ‘Lucía y el sexo’.

‘Formentera Lady’ compta amb la col·laboració d’IB3 Televisió i es va estrenar als cinemes l’any 2019. La cinta va participar en la secció oficial del Festival de Cinema de Màlaga, al Fic-Cat. Festival Internacional de cinema en català, al Festival Internacional de cine de Huesca, Cinemajove, al MónFILMAT Festival Internacional de Cine d’Amposta, va ser nominada a millor película en català als Premis Gaudí i va obtenir el premi del públic al Festival de Menorca i el premi a millor director novell al Festi-val Cinespaña de Toulousse.

Pau Durà signa la direcció i el guió de la pel·lícula que compta en el seu repartiment amb José Sacristan, Nora Navas, Sandro Ballesteros, Jordi Sánchez, Ferran Rañé, Mireia Ros i Pepa Juan.

‘Lucía y el sexo’ és un film ja clàssic que va suposar per a una gran part de públic descobrir els paisatges de Formentera. Estrenada l’any 2001, la pel·lícula va obtenir una gran acollida entre el públic i va ser un revulsiu pel turisme de l’illa.

‘Formentera Lady’ s’emetrà dissabte a les 22.15 h i ‘Lucía y el sexo’ a les 23.30 h.

Els dos films només es podran veure a través de la senyal tdt i no es podran veure a la senyal web ni estaran disponibles #ALaCartaIB3