societat

Formentera reobrirà terrasses al 50% i manté el tancament perimetral

Les reunions socials es limiten a un màxim de 6 persones i dos nuclis de convivència


Comença el camí de la desescalada també a Formentera. A partir de dimarts dia 2 de març, es reobriran les terrasses al 50% i màxim quatre persones per taula i de dos nuclis de convivència. Les reunions socials es limiten a un màxim de 6 persones i dos nuclis de convivència. “Per protecció”, es manté el tancament perimetral de l’illa. El toc de queda es manté a les22 hores, però la recomanació del Govern és a les 20 hores.

Formentera té ara mateix 10 casos actius, tots atesos per a Atenció Primària. La incidència és de 8,26 en 7 dies. En els darrers 7 dies, només s’ha notificat un contagi nou. Els morts amb Covid a Formentera són 6 des que va començar la pandèmia.

Per la seva part, Mallorca manté el toc de queda a les 22 hores. A partir de dimarts, les reunions socials s’amplien a 6 persones tant a interior com a exterior, màxim dos nuclis de convivència. La restauració podrá reobrir terraces amb l’hora de tancament a 17 hores.

Menorca, altrament, comença la desescalada amb l’obertura d’interiors de bars fins a les 17 hores. A partir de dimarts dia 2 de març, es podran reobrir els interiors de bars i restaurants al 30% amb ventilació, amb un màxim de quatre persones per taula. El consum en barra continuarà prohibit. Els exteriors podran obrir-se al 75%, amb un màxim 6 persones per taula de dos nuclis de convivència, 1,5 metres de distància entre cadires, prohibit dividir grups en diferents taules, servei d’assegut i tancament a les 22h excepte els divendres, dissabtes i vigílies de festius, que es tancarà a les 18 hores.

Eivissa queda exactament igual i les mesures es perllonguen almenys 15 dies més.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

La difícil guerra europea de les vacunes

L'estratègia de vacunació està pendent de decisions clau a Espanya i Europa. En un moment en el qual les comunitats autònomes alerten de la falta de vacunes, serà clau el...

L’Obsam proposa canviar l’estratègia de manteniment dels torrents de Menorca per evitar que s’assequin

Recomana abandonar la idea de netejar-los, per passar a conservar-los i mantenir-los

El projecte del carril bici de Lloseta obté un premi de mobilitat sostenible

El jurat ha destacat que fomenta els desplaçaments en bicicleta de manera segura

Un vaixell que té cura de la Mediterrània

És el Toftevaag, un vaixell pesquer amb més d'un segle d'història