X

Mallorca podrà reobrir les terrasses de bars i restaurants fins a les 17 hores a partir de dimarts

El toc de queda es manté a les 22 hores. Les reunions socials s'amplien a 6 persones tant a interiors com a exteriors, i màxim dos nuclis de convivència

25/02/2021

Mallorca podrà reobrir les terrasses de bars i restaurants fins a les 17 hores a partir de dimarts

La presidenta de les Illes Balears, Francina Armengol, ha anunciat aquest dijous, després de la reunió mantinguda en la Mesa de Diàleg Social, diferents mesures que s’aprovaran al Consell de Govern de demà. “Hem acordat una desescalada lenta i segura”, ha dit.

Mallorca manté el toc de queda a les 22 hores. A partir de dimarts, les reunions socials s’amplien a 6 persones tant a interior com a exterior, màxim dos nuclis de convivència. La restauració podrá reobrir terraces amb l’hora de tancament a 17 hores. Es permet també una major obertura de gimnasos i s’amplia de 6 a 10 les persones que poden fer activitats a l’aire lliure A la resta de sectors s’inclouen petites modificacions. Totes entren en vigor dissabte excepte restauració i reunions socials, que ho faran dimarts.


Desescalada a Mallorca: quines són les noves mesures?

Menorca, per la seva part, comença la desescalada amb l’obertura d’interiors de bars fins a les 17 hores. A partir de dimarts dia 2 de març, es podran reobrir els interiors de bars i restaurants al 30% amb ventilació, amb un màxim de quatre persones per taula. El consum en barra continuarà prohibit. Els exteriors podran obrir-se al 75%, amb un màxim 6 persones per taula de dos nuclis de convivència, 1,5 metres de distància entre cadires, prohibit dividir grups en diferents taules, servei d’assegut i tancament a les 22h excepte els divendres, dissabtes i vigílies de festius, que es tancarà a les 18 hores.

També comença el camí de la desescalada a Formentera. A partir de dimarts dia 2 de març, es reobriran les terrasses al 30%, amb un màxim de quatre persones per taula i de dos nuclis de convivència. Les reunions socials es limiten a un màxim de 6 persones i dos nuclis de convivència. “Per protecció”, es manté el perímetratge de l’illa. El toc de queda es manté a les22 hores, però la recomanació del Govern és a les 20 hores.

Eivissa queda exactament igual i les mesures es perllonguen almenys 15 dies més.

25/02/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris