Servei de còpies

El Servei de còpies pot realitzar, a partir d’una petició concreta, una còpia de visionat, en format DVD/CD d’àudio, de programes emesos i preservats a l’arxiu, sempre que siguin de la Producció Pròpia d’IB3 i no tinguin cap restricció o limitació pel que fa als drets de reproducció.

Un cop emplenat el formulari, et farem arribar els documents necessaris per formalitzar la sol·licitud


 

Nom i llinatges (obligatori)

Correu electrònic (obligatori)

Telèfon

Avança'ns el material audiovisual que t'interessi

El sol·licitant declara l'autenticitat de les dades proporcionades i accepta les condicions generals del servei de còpies publicades, en especial les relatives al tractament de dades de caràcter personal.

 

Condicions generals del servei de còpies, Formulari de Devolució

He llegit les Condicions Generals

Per favor, abans d'enviar, introdueix aquest codi : captcha


CLÀUSULA
CONDICIONS GENERALS DEL SERVEI DE CÒPIES

PROTECCIÓ DE DADES

Els usuaris consenten el tractament de les seves dades personals amb l’abast i en els termes que s’indiquen en la nostra política de privacitat web, la qual està disponible en la pàgina d’inici del web, quedant així mateix aquesta política incorporada a les presents condicions per referència.  En aquesta política, els usuaris trobaran informació sobre la manera d’exercitar-ne els drets d’accés, supressió, limitació i rectificació de la informació personal, així com el d’oposició al seu tractament i portabilitat.