FRED+I+CALENT%3A+A+l%E2%80%99estiu+tota+cuca+viu%21

Dimecres a les 21.40

FRED I CALENT: A l’estiu tota cuca viu!

L’estiu és una temporada que convida a assaborir berenars, dinars i sopars lleugers. Aquesta setmana a Fred i Calent descobrirem com ens hauríem d’alimentar a l’estiu i de la importància d’hidratar-se bé. A més, donarem idees per fer plats ràpids i originals per si voleu fer un pícnic per Sant Joan o per anar a menjar a la platja.

D’altra banda, visitarem Petra i posarem a prova els petrers en saber quines begudes, a part de l’aigua, hidraten més.  Així també, Marta Simonet prepararà diferents cremes fresques per menjar a l’estiu i ens descobrirà begudes diferents i especials. Parlarem de les herbes aromàtiques que s’han de collir la nit de Sant Joan, tastarem l’aiguaneu de sa Pobla i prepararem aigües isotòniques i energètiques casolanes.

Fred i Calent és el nou programa d’alimentació i nutrició, conduït per Miquel Calent,  que aglutina des del patrimoni culinari de les nostres Illes fins als hàbits de consum actuals. Fred i Calent connecta el passat amb el present a través d’una visió moderna, que té en compte el coneixement científic i tècnic d’avui i alhora ens desperta els sentits. En la seva recerca, parlarà amb nutricionistes, historiadors, metges i tot un seguit de professionals per contextualitzar ingredients i receptes. L’acompanyen en la seva recerca la comunicadora i apassionada de l’alimentació saludable Marta Simonet, i la farmacèutica especialista en nutrició Fanny Pons.

Fred i Calent, s’emet el dimecres 21 de juny a les 21.40 h, a IB3 Televisió.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: al Twitter @IB3 amb l’etiqueta #FrediCalentIB3 i a Facebook: facebook.com/FrediCalentIB3/

A la pàgina web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i també el trobareu a la secció “A la carta”.