FRED+I+CALENT%3A+Amanides+d%26apos%3Bhivern

Dimecres a les 22.30

FRED I CALENT: Amanides d’hivern

El proper dimecres 06 de gener dedicarem el programa a les amanides d’hivern.

Visitarem Manacor, per veure com creixen els enciams de col per menjar amb amanides. Na Marta anirà a una de les primeres tendes gourmet de Palma per conèixer els diferents tipus de vinagre i amb quins plats combinen millor.

Na Fanny passarà pel mercat de l’Olivar per comprar fruita de temporada. A la ciutat, veurem com preparen pollastres a l’ast amb llenya d’alzina. També cuinarem una ensalada de col i pollastre a l’ast.

Amb na Marta, anirem a un restaurant especialitzat en amanides on ens suggeriran noves idees per renovar el nostre repertori. Na Fanny aprofitarà la fruita de temporada que ha comprat, per fer una amanida molt nutritiva i saborosa. També ens acostarem al mercat d’inca perquè ens recomanin un bon peix per fer a la papillota. Per acabar cuinarem papillota de negret i enciam amb amanida de cítrics.

Fred i Calent s’emet dimecres  a les 22.30 h a IB3 Televisió i en directe a la plana web d’IB3. A més, el podreu recuperar al nostre servei a la carta. Podeu interactuar a les xarxes socials amb l’etiqueta #FrediCalentIB3.