FRED+I+CALENT%3A+El+protagonista+ser%C3%A0+el+formatge

Dimecres a les 22.30

FRED I CALENT: El protagonista serà el formatge

El dimecres 20 de gener dedicarem el programa a plats amb formatge.

Primer visitarem Manacor, on veurem com elaboren un formatge de cabra artesà fet amb llet acabada de munyir. Na Marta, assessorada per un expert en nutrició, prepararà un berenar saludable.

Després, na Fanny anirà fins a Llucmajor per conèixer les millors varietats de tomàtigues d’hivern i ens dirà quines són les seves propietats nutricionals. A més a més, a Palma, un carnisser de confiança ens xerrarà dels tipus de carn capolada i com s’ha de manipular i conservar per menjar-la en les millors condicions.

Tot seguit cuinarem una hamburguesa amb tomàtiga verda i formatge. Na Marta es desplaçarà a ciutat per veure com preparen una de les mil versions del mític New York cheescake, el pastís més consumit del món.

A la capital del Raiguer, veurem com elaboren els picos a l’estil inquer. Amb na Fanny farem una crema de formatge casolana i prepararem brossat acompanyat de fuita. Finalment, cuinarem formatge amb confitura de ceba i poma.

Fred i Calent s’emet dimecres  a les 22.30 h a IB3 Televisió i en directe a la plana web d’IB3. A més, el podreu recuperar al nostre servei a la carta. Podeu interactuar a les xarxes socials amb l’etiqueta #FrediCalentIB3.