FRED I CALENT
Aquest any volem menjar bé

Dimecres a les 22.15

Encetam un nou any i al Fred i Calent vos volem proposar començar-lo de la millor manera, amb trucs i consells perquè menjar bé no hagi de ser més un impediment.

Començarem el programa visitant un productor local que ens explicarà la importància de consumir producte local i de temporada i dels beneficis que té això pel camp.

Na Marta Simonet assistirà a un taller on els participants aprendran a preparar berenars ràpids i sans pel dia a dia, mentre na Fanny Pons acudirà a un altre taller on ensenyaran als més petits a passar-s’ho bé cuinant plats saludables.

A continuació, en Miquel Calent anirà al mercat i ens donarà pautes per fer una compra intel·ligent i sostenible, i en acabar, descobrirà una empresa que s’encarrega de fer aquest procés pels qui no tenen temps.

Seguirem el programa amb iniciatives per facilitar el moment de cuinar, amb na Marta coneixent com posar en pràctica el batchcooking a casa i na Fanny visitant una empresa que prepara menús diaris en carmanyoles. I per acabar el programa, el nostre cuiner elaborarà un plat d’aprofitament, un arròs amb restes d’un rostit.