FRED+I+CALENT%3A+Bon+Nadal

Dimecres a les 22.25

FRED I CALENT: Bon Nadal

El proper dimecres 23 de desembre celebrarem Nadal a Fred i Calent. Visitarem el convent dels franciscans d’Artà per donar un cop de mà a l’Associació Dignitat i Feina què cada any fa torró d’ametlla per recollir fons per a causes solidàries.

Ens acostarem a Llucmajor per assistir a un assaig de la Sibil·la i compartirem amb ells la xocolata amb ensaïmada típica de Matines. Na Fanny passarà pel mercat de Santa Catalina per demanar si la pinya continua estant present a les taules de les illes per les festes.

Na Marta visitarà un dels negocis més antics de Palma, per veure com elaboren les viandes fredes tan típiques dels entrants de Nadal. També cuinarem sopa farcida de peix i marisc.

Anirem fins a Ciutadella per veure com preparen un cuscussó, una recepta molt antiga d’origen àrab que encara s’elabora a les taules menorquines per celebrar Nadal. A na Marta, un vinater de Binissalem li explicarà com elaboren el vi escumós amb el qual brindar aquestes festes.

Prepararem una recepta dolça lleugera amb na Fanny, per compensar els excessos de sucre de les festes. Finalment, cuinarem un aguiat de pilotes amb pasta cassaller.

Fred i Calent s’emet dimecres  a les 22.30 h a IB3 Televisió i en directe a la plana web d’IB3. A més, el podreu recuperar al nostre servei a la carta. Podeu interactuar a les xarxes socials amb l’etiqueta #FrediCalentIB3.