FRED+I+CALENT%3A+Comen%C3%A7am+l%E2%80%99any+menjant+d%E2%80%99una+manera++m%C3%A9s+saludable%3F+Prop%C3%B2sits+d%E2%80%99any+nou

Dilluns a les 21.30

FRED I CALENT: Començam l’any menjant d’una manera més saludable? Propòsits d’any nou

Comença un any nou i segur que molts teniu el propòsit de menjar d’una manera més saludable. A Fred i Calent aquesta setmana volem ajuntar tots els aliments que menja una persona durant un any per ser conscients de tot el que arribam a consumir. Davant aquest gran caramull de menjar Fanny Pons ens explicarà quins productes consumim bé i quins hauríem de consumir diferent.

Volem començar el 2018 donant-vos idees per fer plats fàcils, econòmics i ràpids perquè tots, a més de menjar sa, també vos faceu el propòsit de cuinar més. Els estudiants de cuina de les Illes Balears seran els que aquesta vegada donaran les seves idees. Cada un dels 9 instituts de d’educació secundària que fan formació en cuina han seleccionat un dels seus estudiants per fer una recepta especial per menjar el 2018. N’hi haurà de carn, de peix, de verdura, de llegums i en definitiva de tots els productes que es necessiten per seguir una dieta equilibrada.

Marta Simonet ens mostrarà tota una sèrie de recipients per dur el menjar i el beure a les nostres feines, ens explicarà com ho hem de fer perquè el menjar ens duri més temps a la gelera i farà uns snacks saludables que segur que molts vos animareu a cuinar.

Fred i Calent és el programa d’alimentació i nutrició, conduït per Miquel Calent, que aglutina des del patrimoni culinari de les nostres Illes fins als hàbits de consum actuals. Fred i Calent connecta el passat amb el present a través d’una visió moderna, que té en compte el coneixement científic i tècnic d’avui i alhora ens desperta els sentits. En la seva recerca, parlarà amb nutricionistes, historiadors, metges i tot un seguit de professionals per contextualitzar ingredients i receptes. L’acompanyen en la seva recerca la comunicadora i apassionada de l’alimentació saludable Marta Simonet, i la farmacèutica especialista en nutrició, Fanny Pons.

Fred i Calent s’emet cada dilluns a les 21.30 h, a IB3 Televisió. Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: a Twitter @IB3 i a facebook.com/fredicalentib3 amb l’etiqueta #FrediCalentIB3.  

A la pàgina web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i també el trobareu a la secció “A la carta”.