FRED+I+CALENT%3A+Donam+la+benvinguda+a+Nat%C3%A0lia+Blanes+i+dedicam+el+programa+a+plats+enrotllats

Dimecres a les 22.15

FRED I CALENT: Donam la benvinguda a Natàlia Blanes i dedicam el programa a plats enrotllats

Comencem amb una nova incorporació al programa, na Natàlia Blanes, periodista i presentadora del programa “Som Grans”, ens acompanyarà a partir d’ara amb la recerca de plats i receptes culinàries a Fred i Calent. Cuinarà unes creps de salmó fumat i Crème fraîche, juntament amb en Miquel, per llepar-se els dits.

La següent elaboració del programa serà el sushi, més concretament els makis. En Miquel anirà fins al camp a cercar verdures pel seu plat i na Fanny s’encarregarà de la compra de la resta dels ingredients.

Per continuar, amb na Natàlia ens posarem golosos i visitarem un forn del Pla de na Tesa per aprendre a fer un braç de gitano. Del Pla de na Tesa anirem amb en Miquel a Palma per veure com es desossa un pollastre que aprofitarem al plat final del programa.

 

Na Fanny veurà com es cuina un “matambre arrollado”, un plat típic d’algunes regions de l’Amèrica del Sud.

Per acabar, en Miquel anirà a comprar panses i pinyons, un binomi que funcionarà molt bé al seu plat final: un enrotllat de pollastre.

Fred i Calent s’emet dimecres a les 22.30 h a IB3 Televisió i en directe a la plana web d’IB3. A més, el podreu recuperar al nostre servei a la carta. Podeu interactuar a les xarxes socials amb l’etiqueta #FrediCalentIB3.