FRED+I+CALENT%3A+El+dia+de+Nadal+preparam+un+sopar+molt+especial

Dilluns a les 21.30

FRED I CALENT: El dia de Nadal preparam un sopar molt especial

Aquesta setmana a Fred i Calent ens vestim de festa per fer un homenatge a totes aquelles empreses i entitats que empren la gastronomia i l’alimentació per aconseguir un món on tothom pugui trobar el seu lloc de feina. Anirem a un dels restaurants que té la Fundació Amadip Esment, el de Palmanova, per fer-hi un sopar molt especial.

Allà en Miquel Calent veurà com els cuiners de la Fundació (entre ells una cara molt coneguda pels espectadors d’IB3 Televisió, Òscar Martínez) preparen un sopar que segur que molts vos animareu a fer aquests dies de festa. A més tindrem la visita de dos cuiners molt reconeguts a ca nostra: Tomeu Caldentey del programa Això és Mel i Marga Coll del restaurant Miceli.

Marta Simonet serà amb els convidats i amb el grup de música Posidònia que amb les seves nadales posaran l’ambient en aquesta vetllada tan especial. Entre els convidats hi haurà moltes cares conegudes d’IB3 Televisió i IB3 Ràdio i és que molts dels presentadors de la nostra casa s’han volgut afegir a aquest sopar tan especial. Però els veritables protagonistes d’aquest sopar són els representants i treballadors de diverses empreses i entitats de les Illes Balears que tenen amb la gastronomia i l’alimentació una plataforma per donar feina a totes les persones amb  necessitat de suport. Fanny Pons també serà al restaurant per donar-nos recomanacions per viure aquestes festes d’una manera saludable.

Fred i Calent és el programa d’alimentació i nutrició, conduït per Miquel Calent, que aglutina des del patrimoni culinari de les nostres Illes fins als hàbits de consum actuals. Fred i Calent connecta el passat amb el present a través d’una visió moderna, que té en compte el coneixement científic i tècnic d’avui i alhora ens desperta els sentits.

Fred i Calent s’emet cada dilluns a les 21.30 h, a IB3 Televisió. Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: a Twitter @IB3 i a facebook.com/fredicalentib3 amb l’etiqueta #FrediCalentIB3.  

A la pàgina web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i també el trobareu a la secció “A la carta”.