FRED+I+CALENT%3A+La+millor+dieta+del+m%C3%B3n

Dimecres a les 21.40

FRED I CALENT: La millor dieta del món

Si hi ha una dieta, és a dir, una manera d’alimentar-se amb prestigi internacional és la nostra: la dieta mediterrània. Ara que ha començat el bon temps, molta gent vol perdre pes. Uns opten per seguir la dieta mediterrània per aconseguir-ho; però d’altres, prefereixen dietes extremes que poden ser molt perilloses.

A Fred i Calent volem analitzar la dieta mediterrània, donar consells per esquivar l’ansietat dels règims per aprimar-se i per evitar l’efecte rebot. Coneixerem què diu la piràmide nutricional i sabrem els beneficis que tindríem si prenguéssim 5 cullerades d’oli al dia.

Miquel Calent farà una truita de viuda amb sirviola molt saludable i una lasanya de carabassó molt baixa en calories. A més, descobrirem per què l’oli de palma és tan perjudicial, sabrem quins exercicis són millors si volem perdre pes i demostrarem que el vi és bo per al nostre cos. Na Marta Simonet ens farà un pícnic amb productes kilòmetre zero, i la nostra col·laboradora experta en nutrició ens revelerà els millors consells per aconseguir el pes desitjat.

Fred i Calent és el nou programa d’alimentació i nutrició, conduït per Miquel Calent,  que aglutina des del patrimoni culinari de les nostres Illes fins als hàbits de consum actuals. Fred i Calent connecta el passat amb el present a través d’una visió moderna, que té en compte el coneixement científic i tècnic d’avui i alhora ens desperta els sentits. En la seva recerca, parlarà amb nutricionistes, historiadors, metges i tot un seguit de professionals per contextualitzar ingredients i receptes. L’acompanyen en la seva recerca la comunicadora i apassionada de l’alimentació saludable, Marta Simonet, i la farmacèutica especialista en nutrició, Fanny Pons.

Fred i Calent, s’emet el dimecres 31 de maig, a les 21.40 h, a IB3 Televisió.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: al Twitter @IB3 amb l’etiqueta #FrediCalentIB3 i a Facebook: facebook.com/FrediCalentIB3/

A la pàgina web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i també el trobareu a la secció “A la carta”.