Dimecres 23 a les 21.30


FRED I CALENT
‘L’hora del vermut’
Aquesta setmana, a Fred i Calent, volem saber si sols anar a fer el vermut. Què mengeu per acompanyar-lo? Al programa ens apuntem a la moda d’anar a fer el vermut i hi introduïm un dels principals menjars que a les nostres Illes l’acompanyen: el variat. En Miquel Calent anirà a tastar un dels més clàssics de Mallorca: el de Ca sa Miss a sa Pobla. Allà, a més, veurà com són d’importants les “banderilles” a aquesta zona de l’illa i quins són els principals vermuts que els acompanyen. Na Fanny Pons farà el seu aperitiu acompanyat de llaunes de cloïsses, de musclos i d’altres mariscs molt saludables. Ella ens explicarà què hem de tenir en compte cada vegada que bevem un vermut i com els podem acompanyar amb aliments d’un gran valor nutricional.

Na Marta Simonet anirà a fer el seu vermut a un clàssic de Palma, a Can Frau del Mercat de Santa Catalina; i després anirà a un dels locals més de moda del moment per descobrir un dels pocs vermuts que es fan a les nostres Illes, el Muntaner.

Però a un programa com el d’aquesta setmana no hi podia faltar el Palo amb sifó. Repassarem el passat de les  sifoneries i fàbriques de refrescs que hi havia a Mallorca, farem tastar a la gent del carrer l’emblemàtica Pinya Mallorquina i parlarem amb una de les poques fàbriques que encara en queden a les nostres Illes, Puig.

En Miquel Calent anirà al Mercat de l’Olivar per agafar diferents salaons, des dels més clàssics als més originals, i després els deixarà tastar a la gent del carrer.

A més, també parlarem amb el cuiner amb estrella Michelin, Andreu Genestra, per veure un carret que té només de vermuts i molts dels petits menjars que ha creat especialment per acompanyar-los.

 I acabarem el programa amb un plat final d’en Miquel Calent que segur que quedareu amb ganes de provar de fer.

Fred i Calent s’emet cada dimecres a les 21.30 h, a IB3 Televisió. Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: a Twitter, @IB3, i a facebook.com/fredicalentib3 amb l’etiqueta #FrediCalentIB3.

A la pàgina web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i també el trobareu a la secció “A la carta”.
ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL