FRED+I+CALENT%3A+Qui+t%C3%A9+raor%3F

Dimecres a les 22.05

FRED I CALENT: Qui té raor?

Aquesta setmana a Fred i Calent anam de raors. És una exquisidesa o és un peix sobrevalorat? El pescat a les Illes Balears s’arriba a vendre al mercat a 100  euros el quilo quan per exemple a Múrcia el local es ven com a màxim a 35 euros el quilo.

En Miquel Calent anirà al Mercat de l’Olivar i parlarà amb un peixater per veure qui és el principal comprador i veurà algunes alternatives de peixos d’arena que es pesquen al mateix temps que el raor. Na Marta Simonet anirà a la plaça de Llucmajor a fer un tast a cegues als llucmajorers per si, per gust, saben distingir un raor d’un moll. Ella i en Miquel ens explicaran quines són les millores maneres d’enfarinar-lo i fregir-lo.

Però no només parlarem de raors, també encistarem figues i na Fanny Ponsens explicarà les bonances que té aquesta fruita sobretot pels esportistes.

En Miquel ens donarà una idea per fer un plat de carmanyola amb peix d’arena i figues.

També anirem a cercar raïm de taula i moniatos perquè en Miquel faci un plat final amb aquests ingredients i el protagonista de la setmana: el raor.

Fred i calent s’emet cada dimecres a les 22.05 h a IB3 Televisió. Segueix l’etiqueta #FrediCalentIB3 i envia’ns els teus comentaris.