FRED I CALENT
Trencades o pansides?

Dimecres a les 22.20h

Aquesta setmana a Fred i Calent anam a la fira de l’oliva de Caimari per veure i sobretot per tastar les olives i els olis que es fan a la Serra de Tramuntana. En Miquel Calent i na Marta Simonet aprofitaran que són a fira per cuinar enmig de plaça unes torrades on les olives tendran tot el protagonisme.

En Miquel aprendrà a trempar diferents tipus d’olives i descobrirà quina diferència hi ha entre salar-les senceres, trencades o per fer-les pansides. Sabrem què opina la gent: quines olives són les que agraden més?

Na Marta Simonet veurà els setrills i les manualitats que han fet els nins i nines de Caimari per vendre a la fira i visitarà l’antiga tafona de Cas Manescal.

La nostra nutricionista, na Fanny Pons, anirà al mercat de Santa Catalina, per veure tot el ventall de varietats d’olives que hi venen i per descobrir que fins i tot es fa oli amb or a dins.

I com no podia ser d’una altra manera, en Miquel anirà enmig d’un olivar de la Serra de Tramuntana per fer unes costelles de xot amb verdures i olives confitades.

‘Fred i calent’ s’emet cada dimecres a les 22.00 h a IB3 Televisió. Segueix l’etiqueta #FrediCalentIB3 i envia’ns els teus comentaris.