Fuenlabrada
sis mesos sense guanyar a casa

Els madrilenys són el segon pitjor equip com a local, amb només 15 punts sumats aquesta temporada

Sembla difícil de creure, però l’estadística no engana.

Un  gol de Pape Ciss a l’Albacete a la jornada 3, va donar per darrera vegada aquesta temporada la victòria al Fuenlabrada al seu estadi . I d’això farà aquest divendres 6 mesos exactes.
Una estadística demolidora que impedeix jornada rere jornada enlairar-se als madrilenys, que tot i ser el quart millor equip de la categoria fora de casa, paguen molt car el preu de ser el segon pitjor equip com a local, només per darrere del cuer Sabadell. És el quart millor visitant de la segona divisió, amb 23 punts sumats fora de casa però el segon pitjor local. Al Fernando Torres només ha aconseguit 15 punts. Cert és que mirant només l’estadística, el Mallorca té moltes opcions de puntuar dins Fuenlabrada. Però alerta, perquè entre les tres derrotes i deu empats, s’hi va colar una victòria. Va ser a la Copa del Rei, i qui va tenir la mala sort de patir l’única derrota en sis mesos al Fernando Torres? Idò sí, el Reial Mallorca.

Una derrota, per cert, que va convertir el Fuenlabrada en l’únic equip capaç de guanyar dues vegades els vermells aquesta temporada.
Per tant, sembla que en aquest cas, el millor de cara a dilluns , serà deixar les estadístiques a un costat.