COL·LABORACIÓ
Fundació Mallorca Literària i IB3 Ràdio col·laboren en el nou projecte [LLEGIR]

IB3 Ràdio informa

“IB3 Ràdio i Mallorca Literària compartim el plaer de [llegir]”

A partir de divendres 23 d’abril i durant 365 dies arriba a la ràdio pública de les Illes Balears [LLEGIR] un projecte de la Fundació Mallorca Literària, amb el qual col·laboraran ambdues institucions per fomentar la lectura i divulgar la literatura a les Illes Balears.

Aquesta nova iniciativa s’inclou a l’acció “IB3 Ràdio i Mallorca Literària compartim el plaer de [llegir]”, que començarà el mateix divendres Dia del Llibre – Sant Jordi, neix amb la vocació de canalitzar la promoció literària, el foment de la lectura, i crear una comunitat lectora que aglutini interaccions: un espai multidireccional on es puguin anar abocant recomanacions de lectura i es canalitzin propostes de trobada tant presencials com virtuals entre el col·lectiu lector. Sempre amb l’accent posat en la lectura com a territori de plaer, de refugi, de trobada, d’expressió, etc.

La divulgació es durà a terme en virtut de la col·laboració entre ambdues institucions amb l’objectiu de contribuir a una millor i major difusió de la literatura d’autors balears, així com de la literatura catalana en la qual s’emmarca aquesta producció i de les traduccions d’altres literatures publicades dins del sector del llibre de les Balears.

La col·laboració es materialitzarà en una col·lecció de 365 píndoles literàries, que es difondran dins de la programació d’IB3 Ràdio (de dilluns a divendres al programa Al Dia i dissabte i diumenge al programa La Gran Vida) i a través de les xarxes socials del mitjà de comunicació públic de les Illes Balears (IB3).

Les píndoles preparades en el marc d’aquesta col·laboració també es difondran diàriament per part de la mateixa Fundació Mallorca Literària en el seu perfil oficial a les xarxes socials, així com per part del Departament de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell de Mallorca en tant que institució mare.

IB3 com a mitjà de comunicació públic de les Illes Balears té la responsabilitat com a servei públic de donar suport mediàtic i divulgatiu al patrimoni i la cultura de les Illes Balears.