GENT+DE+LA+MAR%3A+Coneixerem+%E2%80%9Cl%E2%80%99Absurd%E2%80%9D%2C+un+veler+de+70+anys+constru%C3%AFt+pel+mestre+d%E2%80%99aixa+Pau+Ferrer+i+pescarem+a+la+fluixa

Diumenge a les 21.30

GENT DE LA MAR: Coneixerem “l’Absurd”, un veler de 70 anys construït pel mestre d’aixa Pau Ferrer i pescarem a la fluixa

Aquesta setmana, Pedro Carbonell sortirà a pescar a la fluixa des del Port de Sóller molt ben acompanyat.Tots ells, faran una bona pescada i gaudiran del paisatge de la Serra de Tramuntana.

Manolo Barahona  sortirà a fer pesca professional de pelaies,coneixerà la tècnica que s’utilitza per pescar-les i acabarà cuinant damunt el moll de Portopetro.

Tomeu Orell coneixerà la història de “l’Absurd”, un veler construït fa 70 anys per Pau Ferrer. Descobrirem les peculiaritats d’aquesta embarcació i gaudirem d’un dia perfecte de navegació.

Per acabar la jornada de diumenge, aprendrem a preparar anxova criogenitzada i coneixerem una llanxa clàssica construïda pel mestre d’aixa, Joan Mario Rabassa.

Cada dia, la mar ofereix petites aventures protagonitzades per pescadors, mariners i amants d’aquest món: la gent de la mar. Gent de la mar, un programa amb un denominador comú: l’atracció per les aigües que ens envolten, presentat per  Manolo Barahona i Pedro Carbonell. Si vos agrada la mar, no ho dubteu, aquest és el vostre programa.

Gent de la mar s’emet cada diumenge, ales 21.30 h,aIB3 Televisió.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: al Twitter @IB3 amb l’etiqueta #GentDeLaMarIB3 i a facebook.com/gentdelamar.

A la pàgina web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i també el trobareu a la nostra secció “Alacarta”.