GENT+DE+LA+MAR%3A+De+pesca+amb+vinils+per+aig%C3%BCes+de+la+Serra

Diumenge a les 21.40

GENT DE LA MAR: De pesca amb vinils per aigües de la Serra

Al programa d’aquesta setmana, Pedro Carbonell sortirà a pescar amb vinils a la costa del port de Sóller, i aprendrem els secrets d’aquesta tècnica fent bones captures.

Per la seva banda, Manolo Barahona  visitarà una família de constructors navals a Maó, viurem el procés de fabricació d’un llaüt i farem una passejada meravellosa pel port menorquí. També coneixerem un sorprenent estudi sobre els raors.

A més, assistirem a un entrenament del 48è Trofeu S.A.R Princesa Sofia de vela amb Ana Alonso, coneixerem futures promeses d’aquest esport i gaudirem d’una jornada emocionant a la mar.

Cada dia, la mar ofereix petites aventures protagonitzades per pescadors, mariners i amants d’aquest món: la gent de la mar. Gent de la mar, un programa amb un denominador comú: l’atracció per les aigües que ens envolten, presentat per  Manolo Barahona i Pedro Carbonell. Si vos agrada la mar, no ho dubteu, aquest és el vostre programa.

Gent de la mar s’emet aquest diumenge 2 d’abril a les 21.40h a IB3 Televisió.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: al Twitter @IB3 amb l’etiqueta #GentDeLaMarIB3 i a facebook.com/ IB3org.

A la pàgina web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i també el trobareu a la nostra secció “A la carta”.