GENT+DE+LA+MAR%3A+El+fons+mar%C3%AD+de+sa+Dragonera

Diumenge a les 21.40

GENT DE LA MAR: El fons marí de sa Dragonera

Aquesta setmana, l’equip de Gent de la mar, ens farà gaudir d’un programa interessant i refrescant per aquests primers dies de l’estiu. Per una banda, Pedro Carbonell sortirà a fer pesca submarina a les aigües de sa Dragonera i, al migjorn de Mallorca, Manolo Barahona sortirà a pescar roquer amb una colla d’amics.

A més, mentre naveguem a vela per la badia de Palma, coneixerem la història particular d’una parella que viu a la mar, aprendrem a fer escabetx de sorell i visitarem la cova de les Llagostes a Sant Antoni de Portmany.

Cada dia, la mar ofereix petites aventures protagonitzades per pescadors, mariners i amants d’aquest món: la gent de la mar. Gent de la mar, un programa amb un denominador comú: l’atracció per les aigües que ens envolten, presentat per  Manolo Barahona i Pedro Carbonell. Si vos agrada la mar, no ho dubteu, aquest és el vostre programa.

Gent de la mar s’emet aquest diumenge, 25 de juny, a les 21.40 h a IB3 Televisió.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: al Twitter @IB3 amb l’etiqueta #GentDeLaMarIB3 i a facebook.com/ IB3org.

A la pàgina web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i també el trobareu a la nostra secció “A la carta”.