GENT+DE+LA+MAR%3A+Pesca+de+palangre+i+de+serrans

Diumenge a les 21.40

GENT DE LA MAR: Pesca de palangre i de serrans

Diumenge, Joan Florit sortirà a fer pesca de palangre amb dos Miquels, pare i fill, des del Port de Sóller. Veurem captures de gran mida i gaudirem d’un dia fantàstic a la mar. Marta Ferrer compartirà jornada amb Biel Turbo i els seus amics per la zona de Cap Farrutx. Faran una bona pescada mentre s’ho passen bé, i acabaran cuinant uns fideus mariners. Margarita Alba viurà una jornada d’entrenament amb un creuer de competició per la badia de Palma. Farem maniobres espectaculars i gaudirem d’imatges precioses.

 

Nova temporada

Comença una nova temporada de Gent de la Mar, amb cares noves i l’essència de sempre. A partir de diumenge a la nit, les aventures i l’estima dels que viuen fascinats per la mar tornen a tenir la seva cita amb el programa d’IB3 Televisió, Gent de la Mar.

Pescadors, mariners, esportistes aquàtics, bussejadors, en definitiva, els amants del món de la mar tornen a tenir el seu programa favorit, amb cares noves que s’afegeixen a l’equip.

Gent de la Mar s’emet diumenge a les 21.40 hores a IB3 Televisió. Podeu veure aquest programa a la plana web en directe I recuperar aquest contingut al servei a la carta. A xarxes socials podeu interactuar amb l’etiqueta #GentdelaMarIB3.