GENT+DE+LA+MAR%3A+Excursi%C3%B3+al+Coll+Baix+i+les+pr%C3%A0ctiques+del+PER

Diumenge a les 21.40

GENT DE LA MAR: Excursió al Coll Baix i les pràctiques del PER

Aquesta setmana, Pedro Carbonell sortirà a pescar amb els campions del Club Nàutic de Can Pastilla i acompanyats de dos fans del programa, amb qui gaudirem i serem  testimonis d’un moment únic a Gent de la Mar.

De la seva banda, Manolo Barahona sortirà d’excursió amb el llaüt San Francisco, al nord de Mallorca. A les aigües del Coll Baix pescaran roquer i cuinaran una paella a Alcanada, abarloats amb el Poseidón. Aprendrem també a fer duquesses de bacallà.

A més, Tomeu Orell ens mostrarà com són les pràctiques del títol de Patró d’Embarcacions d’Esbarjo, compartirà jornada amb un grup d’alumnes i faran una maniobra de rescat.
Cada dia, la mar ofereix petites aventures protagonitzades per pescadors, mariners i amants d’aquest món: la gent de la mar. Gent de la mar, un programa amb un denominador comú: l’atracció per les aigües que ens envolten, presentat per  Manolo Barahona i Pedro Carbonell. Si vos agrada la mar, no ho dubteu, aquest és el vostre programa.

Gent de la mar s’emet aquest diumenge, 11 de juny, a les 21.40 h a IB3 Televisió.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: al Twitter @IB3 amb l’etiqueta #GentDeLaMarIB3 i a facebook.com/ IB3org.

A la pàgina web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i també el trobareu a la nostra secció “A la carta”.