GENT DE LA MAR
Fira de Sal i Salaons i pesca professional de llagosta a Ciutadella

Diumenge a les 21.40

Al programa d’avui, Pedro Carbonell sortirà a navegar a vela per la badia de Palma amb Enric Mas i pescant abarloats, coneixerà la història d’una família acostumada a travessar l’Atlàntic.

Per altra part, Manolo Barahona visitarà la Fira de Sal i Salaons de sa Colònia de Sant Jordi. Hi descobrirà sals d’arreu del món i assaborirà les diverses mostres gastronòmiques.

També Tomeu Orell passarà una jornada de pesca a la costa de Ciutadella. Amb els germans Canals farà marcatge de llagostes i amb Sandra Mallol, biòloga del Centre Oceanogràfic de Balears, aprendrà dades curioses sobre aquesta espècie. A més coneixerem la tècnica d’un esport espectacular: el kitesurf.

Cada dia, la mar ofereix petites aventures protagonitzades per pescadors, mariners i amants d’aquest món: la gent de la mar. Gent de la mar, un programa amb un denominador comú: l’atracció per les aigües que ens envolten, presentat per  Manolo Barahona i Pedro Carbonell. Si vos agrada la mar, no ho dubteu, aquest és el vostre programa.

Gent de la mar s’emet aquest diumenge, 30 d’abril, a les 21.40h a IB3 Televisió.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: al Twitter @IB3 amb l’etiqueta #GentDeLaMarIB3 i a facebook.com/ IB3org.

A la pàgina web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i també el trobareu a la nostra secció “A la carta”.