GENT+DE+LA+MAR%3A+Coneixerem+dades+curioses+de+la+superviv%C3%A8ncia+dels+peixos+i+farem+un+estudi+sobre+els+pops

Diumenge a les 21.40

GENT DE LA MAR: Coneixerem dades curioses de la supervivència dels peixos i farem un estudi sobre els pops

Aquesta setmana, Pedro Carbonell sortirà a pescar amb en Miquel Rigo des del Club Nàutic de l’Arenal. Aprendrem una manera original d’organitzar una jornada de pesca i gaudirem de captures molt variades.

Per la seva part, Manolo Barahona  navegarà amb Àngel Campillo i el Cervantes, un veler clàssic dels anys 60, com un més de la tripulació. I acabaran cuinant a bord una pàguera a la menorquina.

Ja per acabar, Tomeu Orell visitarà el LIMIA, el Laboratori d’Investigacions Marines i Aqüicultura. Allà, coneixerem dades curioses sobre la supervivència dels peixos i participarem en un estudi sobre els pops. També aprendrem a cuinar unes pilotes de lluç i, finalment, assistirem a un curs de tècniques de rescat submarí.

Cada dia, la mar ofereix petites aventures protagonitzades per pescadors, mariners i amants d’aquest món: la gent de la mar. Gent de la mar, un programa amb un denominador comú: l’atracció per les aigües que ens envolten, presentat per  Manolo Barahona i Pedro Carbonell. Si vos agrada la mar, no ho dubteu, aquest és el vostre programa.

Gent de la mar s’emet aquest diumenge, 7 de maig, a les 21.40h a IB3 Televisió.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: al Twitter @IB3 amb l’etiqueta #GentDeLaMarIB3 i a facebook.com/ IB3org.

A la pàgina web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i també el trobareu a la nostra secció “A la carta”.