GENT+DE+LA+MAR%3A+Immersi%C3%B3+per+descobrir+l%E2%80%99Andrea+Ferrara+i+pesca+a+l%E2%80%99%C3%80rtic

Diumenge a les 21.30

GENT DE LA MAR: Immersió per descobrir l’Andrea Ferrara i pesca a l’Àrtic

 

Diumenge Joan Florit s’embarcarà a l’Àrtic per intentar pescar un gran exemplar de tonyina vermella. Pedro Llinàs és el patró del vaixell. Coneixerem els secrets d’una pesca que només es pot dur a terme els pocs dies de l’any que s’aixeca la veda. I viurem moments espectaculars de combat amb una de les espècies més fortes del Mediterrani.

 

Marta Ferrer sortirà a fer una pescada per la badia de Palma amb en Ricardo i en Conrado, dos amics de tota la vida. Compartiran un dia fantàstic a la mar i acabaran cuinant un suquet de peix i un tumbet.

I Rafel Bestard farà una immersió per descobrir l’Andrea Ferrara, un vaixell enfonsat a 38 metres de profunditat a la badia de Pollença. Comprovarem el bon estat en què es troba aquesta embarcació i acabarem la jornada amb una immersió a sa Cova d’en Xeroni.

Gent de la Mar s’emet diumenge a les 21.30 hores a IB3 Televisió. Podeu veure aquest programa al web en directe i recuperar aquest contingut al servei a la carta. A les xarxes socials, podeu interactuar amb l’etiqueta #GentdelaMarIB3.