GENT+DE+LA+MAR%3A+La+dona+oce%C3%A0%2C+havaneres+a+l%E2%80%99illa+de+Camp+de+Mar+i+piragua+i+vela+per+a+infants+al+Portixol

Diumenge a les 21.40

GENT DE LA MAR: La dona oceà, havaneres a l’illa de Camp de Mar i piragua i vela per a infants al Portixol

Aquesta setmana, en Pedro Carbonell sortirà a pescar calamars a la Reserva Marina de Llevant amb dos professionals. Els acompanyarà Macarena Molina, pescadora professional de Cabo de Gata (Almeria), coneguda com la dona oceà. Tots junts compartiran una bona jornada de pesca.

En Manolo Barahona visitarà el Camp de Mar per conèixer en Biel Coves i la història de la seva família. Descobrirem com vivien els andritxols a Cuba als anys 30 i acabarem amb un concert d’havaneres.

N’Ana Alonso assistirà a un campus d’esports nàutics al Portitxol. Coneixerem el mètode de feina que apliquen els monitors i sortirem a navegar amb els participants.

També aprendrem a cuinar un arròs sec amb musclos de roca. I veurem com s’organitza l’equip de salvament i seguretat de Platges de Muro.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: al Twitter @IB3 amb l’etiqueta #GentDeLaMarIB3 i a facebook.com/gentdelamar.

A la pàgina web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i també el trobareu a la secció a la carta.