GENT+DE+LA+MAR%3A+La+fam%C3%ADlia+Quintals%2C+tres+generacions+de+pescadors+professionals+i+m%C3%A9s+hist%C3%B2ries+sorprenents

Diumenge a les 21.40

GENT DE LA MAR: La família Quintals, tres generacions de pescadors professionals i més històries sorprenents

En el capítol d’aquesta setmana, Pedro Carbonell compartirà una jornada de pesca amb tres generacions de la família Quintals a la Cala Sant Vicent. Sabrem de primera mà com ha canviat la pesca a Eivissa durant el darrer segle i viurem moments emocionants.

Per la seva banda,  Manolo Barahona anirà des del Port de Sóller fins a sa Costera i pescarà roquer. Visitaran l’antiga fàbrica d’electricitat i cuinaran una amanida de crostes de pa amb peix.

Així també, Tomeu Orell navegarà amb l’únic mallorquí que ha donat la volta al món en solitari, gaudirem moments espectaculars i coneixerem històries sorprenents.

També aprendrem a cuinar filets de moll marinats amb arròs negre de sípia. I farem tasques de manteniment a l’Alzina, un llaüt catalogat Bé d’Interès Cultural.

Cada dia, la mar ofereix petites aventures protagonitzades per pescadors, mariners i amants d’aquest món: la gent de la mar. Gent de la mar, un programa amb un denominador comú: l’atracció per les aigües que ens envolten, presentat per  Manolo Barahona i Pedro Carbonell. Si vos agrada la mar, no ho dubteu, aquest és el vostre programa.

Gent de la mar s’emet aquest diumenge, 21 de maig, a les 21.40h a IB3 Televisió.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: al Twitter @IB3 amb l’etiqueta #GentDeLaMarIB3 i a facebook.com/ IB3org.

A la pàgina web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i també el trobareu a la nostra secció “A la carta”.