GENT DE LA MAR
La Fira de la llagosta, la gamba i el peix, a l’illa d’Eivissa

Diumenge a les 21.40

L’eslow jigging i una espectacular immersió a la reserva marina del Toro

Al programa d’aquesta setmana, Pedro Carbonell aprendrà les peculiaritats i practicarà la tècnica de l’eslow jigging’ al Port de Pollença. D’altra banda, Ana Alonso farà una immersió espectacular a la reserva marina del Toro per veure les cànteres en un espectacle natural únic, i també visitarem una de les col·leccions d’òptiques de fars més importants del món.

Manolo Barahona  visitarà la primera Fira de la llagosta, la gamba i el peix d’Eivissa, gaudirà d’una gran mostra gastronòmica i passarà una jornada fantàstica a Sant Antoni de Portmany.

Cada dia, la mar ofereix petites aventures protagonitzades per pescadors, mariners i amants d’aquest món: la gent de la mar. Gent de la mar, un programa amb un denominador comú: l’atracció per les aigües que ens envolten, presentat per  Manolo Barahona i Pedro Carbonell. Si vos agrada la mar, no ho dubteu, aquest és el vostre programa.

Gent de la mar s’emet diumenge, 16 d’abril, a les 21.40h a IB3 Televisió.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: al Twitter @IB3 amb l’etiqueta #GentDeLaMarIB3 i a facebook.com/ IB3org.

A la pàgina web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i també el trobareu a la nostra secció “A la carta”.