GENT+DE+LA+MAR%3A+La+trobada+social+de+pesca+a+Ciutadella+i+els+primers+pescadors+de+Cala+Rajada

Diumenge a les 21.40

GENT DE LA MAR: La trobada social de pesca a Ciutadella i els primers pescadors de Cala Rajada

En el capítol d’aquest diumenge, Pedro Carbonell participarà en la 47ena Trobada social de pesca de serrans de Ciutadella, la més històrica del club. Veurem com petits i grans gaudeixen d’una jornada de pesca ben entretinguda.

Per altra banda, Manolo Barahona visitarà Cala Rajada. Al port gabellí coneixerà els primers descendents dels pescadors que fundaren aquest poble, aprendrà com vivien i pescaven els antics pescadors i cuinaran a Cala Gat.

Al mateix temps, Ana Alonso sortirà a navegar amb una embarcació mítica i de gran prestigi en el món de vela lleugera, la classe Dragon. Ho farà a bord del Get Away i serà una més de la tripulació.

A més, cuinarem un arròs de gamba tapat amb lletuga de mar i coneixerem el funcionament del motor de proa.

Cada dia, la mar ofereix petites aventures protagonitzades per pescadors, mariners i amants d’aquest món: la gent de la mar. Gent de la mar, un programa amb un denominador comú: l’atracció per les aigües que ens envolten, presentat per  Manolo Barahona i Pedro Carbonell. Si vos agrada la mar, no ho dubteu, aquest és el vostre programa.

Gent de la mar s’emet aquest diumenge, 28 de maig, a les 21.40 h a IB3 Televisió.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: al Twitter @IB3 amb l’etiqueta #GentDeLaMarIB3 i a facebook.com/ IB3org.

A la pàgina web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i també el trobareu a la nostra secció “A la carta”.