GENT DE LA MAR
Marcatge de ferrasses, piragua amb Sete Benavides i Ruta dels secrets del contraban

Dilluns a les 22.15

A partir d’aquest dilluns a la nit les aventures i l’estima dels que viuen fascinats per la mar tornen a tenir la seva cita amb el programa d’IB3 Televisió, Gent de la Mar.

Marcatge de ferrasses, piragua amb Sete Benavides i Ruta dels secrets del contraban

Al primer capítol de la nova temporada, en Pedro Carbonell sortirà a fer marcatge de Ferrasses amb en Pep Alòs, científic de l’IMEDEA. Coneixerem de quina manera col·laboren amb pescadors aficionats per fer el seguiment d’aquests animals i viurem una divertida jornada de pesca.

L’Alba Brunet s’estrenarà com a presentadora de Gent de la Mar amb una sortida en piragua amb el medallista olímpic Sete Benavides. Tendrà un professor de luxe per iniciar-se en aquest esport i passaran un dia ben entretingut en un entorn immillorable.

 

En Rafel Gómez coneixerà alguns secrets del contraban al sud de Mallorca de la mà d’en Toni Josep i en Tomàs. Ens mostraran alguns amagatalls sorprenents i parlarem amb un dels protagonistes.

Si sortiu a navegar, si vos agrada pescar o si anau a la platja, no ho dubteu, aquest és el vostre programa. Cada dia la mar ofereix petites aventures protagonitzades per pescadors, mariners i amants de la mar. Ells són els protagonistes de Gent de la Mar, un programa amb un denominador comú: l’estimació cap a la mar que ens envolta.

Gent de la Mar és una producció de Singular Produccions per a IB3 i s’emetrà cada dilluns a les 22.15 h.