GENT+DE+LA+MAR%3A++%C3%93scar+Fern%C3%A1ndez%2C+subcampi%C3%B3+d%E2%80%99Europa+de+pesca+submarina+i+Maria+Perell%C3%B3%2C+campiona+del+m%C3%B3n+d%E2%80%99optimist

Diumenge a les 21.30

GENT DE LA MAR: Óscar Fernández, subcampió d’Europa de pesca submarina i Maria Perelló, campiona del món d’optimist

Aquesta setmana, Pedro Carbonell farà pesca submarina a Sant Antoni de Portmany amb Óscar Fernàndez, subcampió d’Europa d’aquesta especialitat. Passaran una jornada molt divertida i faran captures espectaculars.

Manolo Barahona  anirà fins a Cala Tuent per conèixer històries de contraban. Gaudiran d’un dia fantàstic a la mar i acabaran cuinant un arròs de peix amb unes vistes immillorables.

David Oliver visitarà el Club Nàutic de l’Arenal per conèixer Maria Perelló, campiona del món d’optimist. Viurem l’emoció d’una regata acompanyats de la seva família, gaudirem de la victòria final i també aprendrem a cuinar un paté de tofu amb bonítol.

Si sortiu a navegar, a pescar o si vos agrada la costa, no ho dubteu: sou Gent de la mar.

Cada dia, la mar ofereix petites aventures protagonitzades per pescadors, mariners i amants d’aquest món: la gent de la mar. Gent de la mar, un programa amb un denominador comú: l’atracció per les aigües que ens envolten, presentat per  Manolo Barahona i Pedro Carbonell. Si vos agrada la mar, no ho dubteu, aquest és el vostre programa.

Gent de la mar s’emet cada diumenge, a les 21.30 h, a IB3 Televisió.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: al Twitter @IB3 amb l’etiqueta #GentDeLaMarIB3 i a facebook.com/gentdelamar.

A la pàgina web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i també el trobareu a la nostra secció “A la carta”.