GENT+DE+LA+MAR%3A+Pesca+de+roquer+al+Portitxol%2C+P%C3%A0del+surf+amb+Laura+Quetglas+i+ruta+vora+mar+de+Vallgornera+a+l%E2%80%99Estalella

Dilluns a les 22.15

GENT DE LA MAR: Pesca de roquer al Portitxol, Pàdel surf amb Laura Quetglas i ruta vora mar de Vallgornera a l’Estalella

Aquesta setmana, al programa Gent de la Mar, Manolo Barahona compartirà un dia de pesca amb la família Torres. Coneixerà tres generacions d’aquesta saga mentre fan una pescada de roquer i acabaran cuinant unes sopes de peix al Club Nàutic des Portitxol.

L’Alba Brunet farà pàdel surf a Port Adriano amb una professional d’aquest esport, la Laura Quetglas. Repassarem la seva trajectòria esportiva i viuran una divertida jornada remant fins a les Illes Malgrats.

 

En Rafel Gómez farà una excursió per la costa Llucmajorera acompanyat d’en Rafel Riera, gran coneixedor de la zona i en Pau Pascual, estudiant d’art dramàtic. Gaudiran del magnífic paisatge que ofereix la ruta de Vallgornera a l’Estalella i parlarem amb en Xisco Vich, darrer trencador de marès de Mallorca.

Si sortiu a navegar, si anau a pescar o si us agrada la costa, no ho dubteu, ¡sou Gent de la Mar!

Gent de la mar s’emet dilluns a les 22.15 hores a IB3 Televisió.