GENT+DE+LA+MAR%3A+Pesca+variada+al+Port+d%E2%80%99Andratx%2C+peix+a+la+papillota+i+an%C3%A0lisi+de+la+qualitat+de+l%E2%80%99aigua+de+la+mar+mediterr%C3%A0nia

Diumenge a les 21.30

GENT DE LA MAR: Pesca variada al Port d’Andratx, peix a la papillota i anàlisi de la qualitat de l’aigua de la mar mediterrània

Arrancam, un diumenge més, amb el programa més mariner de la televisió. Per començar, Pedro Carbonell sortirà a fer pesca variada amb una colla d’amics del Port d’Andratx. Viuran picades emocionants i pescaran raors a la cala de ses Ortigues.

Manolo Barahona passarà una jornada fantàstica amb un grup de pescadors aficionats, faran una bona pescada i acabaran cuinant peix a la papillota.

Ana Alonso coneixerà com s’analitza la qualitat de l’aigua de la mar mediterrània. Veurem diferents tècniques d’anàlisi i ens explicaran com podem contribuir al bon estat de la mar.

També aprendrem a cuinar un salpicó de marisc i coneixerem els diferents tipus de taules i rems utilitzats per practicar paddle surf.

Si sortiu a navegar, si anau a pescar o si vos agrada la costa, no ho dubteu: sou Gent de la mar.

Cada dia, la mar ofereix petites aventures protagonitzades per pescadors, mariners i amants d’aquest món: la gent de la mar. Gent de la mar, un programa amb un denominador comú: l’atracció per les aigües que ens envolten, presentat per  Manolo Barahona i Pedro Carbonell. Si vos agrada la mar, no ho dubteu, aquest és el vostre programa.

Gent de la mar s’emet cada diumenge, a les 21.30 h, a IB3 Televisió.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: al Twitter @IB3 amb l’etiqueta #GentDeLaMarIB3 i a facebook.com/gentdelamar.

A la pàgina web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i també el trobareu a la nostra secció “A la carta”.