GENT+DE+LA+MAR%3A+Sortirem+a+fer+pesca+de+curric%C3%A0+i+gaudirem+d%E2%80%99un+dia+de+vela+en+fam%C3%ADlia

Diumenge a les 21.40

GENT DE LA MAR: Sortirem a fer pesca de curricà i gaudirem d’un dia de vela en família

Avui, en Pedro Carbonell sortirà a fer pesca de curricà des del Port de Sóller. Viurem moments intensos. I tindrem bones captures.

En Manolo Barahona gaudirà d’un dia de vela en família en el Port de Pollença. Assistirà a una classe d’Optimist. I acabaran cuinant a bord unes raoles de peix.

N’Ana Alonso participarà en una jornada de feina de l’Institut Balear d’Estudis d’Arqueologia Marítima. Veurem imatges espectaculars d’una embarcació amb més de 2.000 anys d’antiguitat. I coneixerem peculiaritats sobre l’antic comerç del Mediterrani.

També aprendrem a cuinar un arròs de calamar amb sobrassada. I veurem com es reparen les embarcacions semirígides.

Cada dia, la mar ofereix petites aventures protagonitzades per pescadors, mariners i amants d’aquest món: la gent de la mar. Gent de la mar, un programa amb un denominador comú: l’atracció per les aigües que ens envolten, presentat per  Manolo Barahona i Pedro Carbonell. Si vos agrada la mar, no ho dubteu, aquest és el vostre programa.

Gent de la mar s’emet aquest diumenge, 14 de maig, a les 21.40h a IB3 Televisió.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: al Twitter @IB3 amb l’etiqueta #GentDeLaMarIB3 i a facebook.com/ IB3org.

A la pàgina web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i també el trobareu a la nostra secció “A la carta”.