GENT+DE+LA+MAR%3A+%E2%80%98Surf-casting%E2%80%99%2C+amb+Fanny+Blasco%3B+pesca%2C+a+Santa+Pon%C3%A7a+amb+un+grup+de+persones+amb+discapacitat%2C+i+visita+d%E2%80%99Ana+Alonso+a+la+concentraci%C3%B3+global+de+tecnificaci%C3%B3+de+la+Federaci%C3%B3+Balear+de+Vela.

Diumenge a les 21.40h

GENT DE LA MAR: ‘Surf-casting’, amb Fanny Blasco; pesca, a Santa Ponça amb un grup de persones amb discapacitat, i visita d’Ana Alonso a la concentració global de tecnificació de la Federació Balear de Vela.

Avui, Pedro Carbonell farà pesca simulada pesant, també dit surf-casting amb Fanny Blasco i la seva família a l’Arenal. Tots passaran un horabaixa ben entretingut. I faran bones captures.

Manolo Barahona anirà a pescar a Santa Ponça amb un grup de persones amb discapacitat. Veurem com troben llocs accessibles per practicar-hi la seva afició. I per dinar acabaran menjant un pa amb oli mariner i un trempó d’hivern.

Ana Alonso assistirà a la concentració global de tecnificació de la Federació Balear de Vela. Viurem una intensa jornada d’entrenament. I coneixerem les promeses de les Balears en les diferents modalitats de vela.

També aprendrem a cuinar una espinagada de gató.

I coneixerem l’inventari d’embarcacions tradicionals de Mallorca.

Gent de la mar