GENT+DE+LA+MAR%3A+Trobada+social+de+pesca+a+la+costa+pollencina

Diumenge a les 21.40

GENT DE LA MAR: Trobada social de pesca a la costa pollencina

En el programa d’avui, Pedro Carbonell participarà a una trobada social de pesca al  nord de Mallorca. A la costa de la badia pollencina passarem una jornada fantàstica a la mar i viurem l’emoció de la pesada final.

De la seva banda, Manolo Barahona sortirà a pescar amb Miquel Sales, quarta generació d’una família de pescadors a es Canutells. Gaudiran d’una jornada ben completa: duran el peix a la llotja, visitaran la peixateria i acabaran cuinant i assaborint sípia amb pèsols.

A més, aquest diumenge Ana Alonso navegarà amb caiac amb Raquel Bota, subcampiona d’Europa i cinquena del món. A les aigües de la badia de Palma i amb unes vistes espectaculars, aprendrà a agafar ones i descobrirà alguns secrets en la pràctica d’un esport que de cada dia té més seguidors.

Cada dia, la mar ofereix petites aventures protagonitzades per pescadors, mariners i amants d’aquest món: la gent de la mar. Gent de la mar, un programa amb un denominador comú: l’atracció per les aigües que ens envolten, presentat per  Manolo Barahona i Pedro Carbonell. Si vos agrada la mar, no ho dubteu, aquest és el vostre programa.

Gent de la mar s’emet aquest diumenge, 18 de juny, a les 21.40 h a IB3 Televisió.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: al Twitter @IB3 amb l’etiqueta #GentDeLaMarIB3 i a facebook.com/ IB3org.

A la pàgina web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i també el trobareu a la nostra secció “A la carta”.