X

Gent per Formentera i PSOE no intervendran en la crisi de Sa Unió

Es neguen a fer un pacte de governabilitat amb Córdoba i rebutgen donar suport a una moció de censura al president del Consell

28/02/2024

Gent per Formentera i PSOE no intervendran en la crisi de Sa Unió

El grup Sa Unió ha deixat la pilota sobre la teulada de l’oposició per trobar una solució a la crisi de govern del Consell de Formentera. Els han plantejat dues opcions: que arribin a un pacte de govern amb el president, Llorenç Córdoba, o que pactin amb ells una moció de censura per fer-lo fora. Són les reaccions després que aquest passat dimarts Córdoba va destituir de tots els seus càrrecs el conseller José Manuel Alcaraz.

Tant Gent per Formentera com el PSOE es neguen a fer efectiu l’ultimàtum que els ha donat Sa Unió de fer un pacte de governabilitat amb Llorenç Córdoba o donar suport a una moció de censura per fer-lo fora. Consideren que no han de ser ells els qui solucionin la crisi de govern que s’ha originat dins la coalició i plantegen alternatives com forçar unes noves eleccions.

El president, Llorenç Córdoba, es reafirma en el fet que es mantindrà al càrrec i obre la porta a continuar treballant amb els consellers de Sa Unió. Sa Unió insisteix en la necessitat que Córdoba dimiteixi i no veu factible unes eleccions anticipades.

De moment, José Manuel Alcaraz manté l’acta de conseller, però sense funcions. Aquestes les assumeix, per ara, el president del Consell.

Notícies relacionades >

28/02/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris