X

Sa Unió talla tota relació amb Llorenç Córdoba i demana a l’oposició el seu suport per fer una moció de censura

La coalició de PP i Compromis afirma que si el president no presenta la seva dimissió haurà de pactar amb l'oposició per fer front a una moció de censura

27/02/2024

Sa Unió talla tota relació amb Llorenç Córdoba i demana a l’oposició el seu suport per fer una moció de censura

S’agreuja la crisi al Consell de Formentera. El seu president, Llorenç Córdoba ha destituït de tots els seus càrrecs al, fins ara, vicepresident tercer i conseller de promoció econòmica: el popular José Manuel Alcaraz, per una pèrdua de la confiança. Avui capvespre, els consellers de Sa Unió, la coalició formada per Compromís i el PP, han convocat una reunió d’urgència. Sa Unió ha anunciat que donen suport al seu company cessat José Manuel Alcaraz i que tallen tota relació amb el president del Consell de Formentera.

D’aquesta manera afirmen que el president Córdoba només té dues opcions renunciar al seu càrrec  o posar-se d’acord amb l’oposició per formar una nova coalició de Govern. Sa Unió demana a l’oposició que trïi entre juntar-se amb ells per fer una moció de censura a Llorenç Córdoba o que li doni la mà al president per fer una nova coalició. Sa Unió deixa el següent moviment en mans de l’oposició que, si Córdoba no presenta dimissió, haurà de prendre una decisió.

Notícies relacionades >

27/02/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris