PEP
El grup ‘Da Souza’ ha compost la cançó oficial de la segona temporada de la sèrie

EPRTVIB informa

99

El dilluns 9 de novembre s’estrenarà en exclusiva al programa d’IB3 Ràdio, “Els Entusiastes”

La cançó oficial de la segona temporada de la sèrie de producció pròpia d’IB3, Pep, ha estat composta pel grup mallorquí Da Souza i posarà música a la que serà la segona temporada de la sèrie d’èxit de la Televisió Pública de les Illes Balears, Pep.

L’estrena en exclusiva d’aquest tema serà el dilluns 9 de novembre al programa d’IB3 Ràdio, “Els Entusiastes”, que s’emet de dilluns a divendres a les 17 hores a la Ràdio Pública de les Illes Balears. A més, també estarà disponible a totes les plataformes musicals.

Recordam que el suport a la creativitat i l’aposta per la producció musical local, ja va fer que la primera cançó oficial de la primera temporada de Pep fos d’un altre grup de les Illes, en aquesta cas del grup OR amb el tema “Demà”.

La sèrie Pep no abandona en aquesta segona temporada una de les seves senyes d’identitat i que tant va agradar els seus seguidors, la presència en els seus episodis de cançons de grups emergents del panorama musical balear. Cal destacar que s’han rebut un gran nombre de propostes de grups musicals de les Illes Balears que formaran part de la banda sonora de la sèrie.

En paraules del líder de la banda Da Souza Lluís Cabote: “Per a nosaltres ha estat un orgull i una felicitat haver estat triats per formar part d’aquesta sèrie. Ha estat un mes de feina molt inspirador i n’estam molt contents amb el resultat”.

La segona temporada de la sèrie Pep ja s’ha enregistrat i arribarà al públic a través d’IB3 l’any 2021.

Da Souza

Quintet mallorquí amb un peu a Mallorca i un altre a Barcelona. En actiu des del 2013 i format per Àngel Garau, Lluís Cabot, Xavier Hernández, Guillem Portell i Biel Stela. Des de la seva primera publicació, el grup no ha aturat d’evolucionar pel que fa a perspicàcia, estil i composicions.