HIST%C3%92RIA+B%3A+Vicen%C3%A7+Grande%2C+el+joc+del+negoci

Dimarts a les 22.15

HISTÒRIA B: Vicenç Grande, el joc del negoci

Història B analitza la figura de Vicenç Grande, personatge que representa tota una època. Els anys de l’especulació i la bombolla immobiliària. Un home que va arribar des del més abaix de la societat mallorquina a la cúspide del poder econòmic i polític. Va veure de prop la presó i finalment va sortir innocent i arruïnat. Una vida que resumeix les aspiracions i la forma d’actuar de la societat de principis del segle XXI.

 

Història B és el títol de la minisèrie d’ IB3. La proposta inclou quatre capítols independents que conten diferents casos judicials mediàtics de les Illes Balears dels darrers quaranta anys. Cada cas està relacionat amb un personatge, el qual serveix de fill conductor per contar una dècada de la història contemporània de les Balears. Els protagonistes en qüestió són Francisco Lavao, Gabriel Cañellas, Josep Joan Cardona i Vicenç Grande

Aquesta sèrie és la història que no s’ha contat d’aquells emprenedors, empresaris i polítics que varen ser personatges rellevants i exemplars per a la nostra societat i que després han caigut dins l’oblit o en la ruïna. Història B és la història de les Balears amb personatges de referència, la B ens duu a recordar aquells singles de vinil en què darrere la cançó d’èxit sempre hi havia una cara B amb una cançó menys coneguda.

Història B s’emet els dimarts a les 22.15 hores, a IB3 Televisió i a la carta a la web d’IB3.