L´HORA D
Reestrena Milicianes

Diumenge a les 19.35h

L’Hora D reestrena el documental Milicianes, que IB3TV va estrenar a l’octubre de 2018 i que torna després de l’èxit al programa Sense ficció de TV3.

Milicianes ha estat dirigit per Tània Balló i Jaume Miró.

La matinada del 5 de setembre de 1936 a Manacor cinc milicianes varen ser executades pels feixistes. L’existència d’un diari escrit per una d’elles, en què es relaten els dies de campanya a Mallorca, i una foto del grup feta poc després de ser detingudes, és el punt de partida de la recerca.

Milicianes és una producció de Cinètica, Nina Produccions, TV3 i IB3 amb el suport de la Conselleria de Cultura, Participació i Esports del GOIB, l’Institut d’Estudis Baleàrics, el Consell de Mallorca, l’Ajuntament de Palma, la  Generalitat de Catalunya, l’Institut Català de les Indústries Culturals i l’Ajuntament de Barcelona.

L’Hora D és un espai de documentals que vol acostar a l’espectador d’IB3 tot tipus de matèries que van des de temes que analitzen esdeveniments d’actualitat fins a processos culturals o socials de major durada històrica.

Jordi Calleja presenta aquest programa que compta amb veus autoritzades sobre el documental que s’emetrà tot seguit: directors o guionistes que ens faran saber quines varen ser les seves inquietuds i motivacions a l’hora de desenvolupar el seu projecte.

El presentador, a més a més, analitza la temàtica amb testimonis i imatges que ajuden a posar en context la història i fer-nos preguntes que seran respostes durant la transmissió del documental.

Investigació compromesa, rigorosa i amb profunditat per endinsar-nos en històries rellevants que ens faran conèixer millor la nostra societat i el nostre territori.

L´hora D