X

Hotels tancats a l’agost: els efectes de la quarentena al Regne Unit

La mesura s'ha traduït en una davallada de les reserves hoteleres i en un allau de cancel·lacions

02/08/2020

Hotels tancats a l’agost: els efectes de la quarentena al Regne Unit

EFE/ATIENZA

L’impacte de la quarantena decretada al Regne Unit per als viatgers procedents d’Espanya s’ha traduït en una davallada de reserves hoteleres. L’allau de cancel·lacions fa que no surti a compte tenir obert.

És 2 d’agost i a aquest hotel de Palmanova només s’hi allotgen tres famílies. Aquest dilluns l’establiment tancarà les portes. El 80% dels seus clients són britànics. Els efectes de la quarantena decretada al Regne Unit fa impossible aixecar la persiana.

El director de l’hotel, Joan Ramon Nadal, detalla que d’ençà l’anunci de la quarantena les cancel·lacions s’han succeït una darrera l’altra i, afegeix, fins l’octubre no tenen reserves. “No ens quedava més remei que fer el que hem fet, és molt difícil lluitar contra tot”, expressa Nadal.

L’equip tornava del confinament amb els deures fets: protocols sanitaris clars i mesures de seguretat a l’ordre del dia. L’establiment va reobrir les seves portes el mes de juliol, després de gairebé quatre mesos tancats. L’espera, explica la subdirectora de l’hotel, Yvonne Vis Diepernik, es va fer llarga. “El personal estava il·lusionat per tornar a treballar, però a les dues setmanes ens trobem en aquesta situació, és molt trist”, assegura.

Aquest diumenge la desena de treballadors que hi queda replega els mobles. Els clients s’han reallotjat a dos establiments de la mateixa cadena. La darrera família de la temporada fa 20 anys que ve. “En tots aquests anys no he hagut d’escurçar mai unes vacances, fins ara”, expressa un dels turistes.

Hi reclamen actuacions i asseguren estar preparats per tornar a aixecar la persiana quan sigui possible.


El turisme nacional es reactiva amb l’arribada de l’agost
Tanquen dos hotels a Palmanova per l’allau de cancel·lacions de turistes britànics
Reobren 16 hotels a Palma

02/08/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT