I Jornades de Comunicació des de les Administracions Públiques

Divendres a les

L’Ajuntament de Calvià organitza les I Jornades de Comunicació des de les Administracions Públiques, amb l’objectiu de crear una trobada de reflexió i debat entre professionals del sector.

En diversos panells i taules de debat es parlarà de la publicitat en l’administració pública; de la gestió estratègica de comunicació; del present i del futur dels mitjans de comunicació públics; de les noves competències digitals; de l’ús de les xarxes socials i de com aprofitar-les per millorar la comunicació.

Hi participen, entre d’altres: Mayte Vañó, consultora d’Estratègia de Comunicació i Mitjans Socials; Amalia López, Community Manager del Servei Valencià d’Ocupació i Formació; Albert Sáez, professor a Blanquerna, Universitat Ramon Llull; Beatriz Martínez, doctora per la Universitat Complutense, especialitzada en Transparència; Francisco Rojas, doctor en Dret i Ciència Política per la UAM, i Mercedes Díaz, especialista en aspectes jurídics de l’ús de les xarxes socials.

Finalment, per tancar les jornades, se celebrarà una trobada de totes les ràdios municipals de les Balears. Amb el títol de “30 anys de Ràdio Calvià, 30 anys de ràdios municipals”, les 11 ràdios que operen i emeten a la nostra Comunitat debatran sobre les seves inquietuds i objectius, les dificultats del dia a dia; la seva utilitat i el seu futur. Hi seran presents les ràdios d’Alcúdia, Algaida, Artà, Calvià, Capdepera, es Castell, Felanitx, Formentera, Pollença i Porreres. Moderà l’acte la directora d’IB3 Ràdio, Mar Cerezález.

Les jornades, coorganitzades per l’Escola Balear d’Administració Pública (EBAP), la UIB i el Consell de Mallorca, tindran lloc els dies 16 i 17 de novembre al Casal de Peguera.

Més informació a www.uibcongres.org