IB3%2C+a+trav%C3%A9s+de+Forta%2C+signa+un+acord+de+col%C2%B7laboraci%C3%B3+per+a+una+difusi%C3%B3+m%C3%A9s+gran+de+temes+ambientals

EPRTVIB informa

IB3, a través de Forta, signa un acord de col·laboració per a una difusió més gran de temes ambientals

La Federació d’Organismes de Ràdio i Televisió Autonòmics (FORTA), de la qual IB3 és membre, i l’Associació de Periodistes d’Informació Ambiental (APIA) han signat un acord de col·laboració amb l’objectiu d’establir les bases i línies d’actuació per aconseguir una major difusió de continguts ambientals a través dels canals autonòmics que integren la FORTA.

APIA ha indicat que aquest acord permetrà als membres de FORTA disposar d’una formació específica en temes mediambientals.

Les dues parts han indicat també que la signatura podria incloure la possibilitat de posar en marxa una beca remunerada, dirigida a estudiants de Periodisme, per a realitzar pràctiques als mitjans de la FORTA, tot per a tractar temes relacionats amb la natura.

Juande Mellado, president de FORTA, ha indicat que aquest acord suposa “un esforç qualitatiu en l’aposta dels serveis audiovisuals públics autonòmics per informar de manera rigorosa i exhaustiva dels temes que afecten la cura del planeta”.