IB3+AMB+LA+PALMA%3A+M%C3%A1s+fuertes+que+un+volc%C3%A1n

Dissabte a les 21.30

IB3 AMB LA PALMA: Más fuertes que un volcán

Un mes després des que va començar l’erupció del volcà, IB3 Televisió estrena La Palma, más fuertes que un volcán produït pels serveis informatius de la RTV Canària, Premis Ondas 2021 per aquesta cobertura. Tendrà lloc aquest dissabte, a les 21.30 h. És un retrat de com els palmers i els efectius d’emergència fan front a aquesta catàstrofe natural.

La Palma continua mirant amb incertesa les conseqüències d’un volcà que, amb el pas de les setmanes, s’ha convertit en un dels més destructius que es recorden, arrasant habitatges i indústries, devastant finques i ocasionant un mal mediambiental sense precedents a l’Illa que ha captat l’atenció de la comunitat científica internacional. El reportatge realitza un repàs pel drama humà que està vivint la població de les zones afectades i per la solidaritat desplegada a l’illa per esmorteir les incalculables pèrdues materials a les quals han de fer front.

Es mostrarà també com estan afrontant emocionalment el seu dia a dia els efectius d’emergència amb base en a l’Illa Bonita, que breguen cada jornada amb el dolor dels seus veïns i familiars, mentre tracten de garantir la seguretat de la ciutadania.

La Palma, más fuertes que un volcán es podrà veure dissabte 30, a les 21.30 h, a IB3 Televisió.