IB3+CULTURA%3A+La+informaci%C3%B3+del+m%C3%B3n+cultural+a+les+Illes+Balears

EPRTVIB informa

IB3 CULTURA: La informació del món cultural a les Illes Balears

La nova proposta té la voluntat de ser un punt de trobada de tots els agents culturals i els seus seguidors i difondre les activitats que es realitzen a les Illes

Malgrat que la pandèmia de la #Covid19 no atura, la cultura continua ben viva a les Balears. Amb l’objectiu de divulgar les activitats que es realitzen a les Illes i de crear un punt de trobada de tots els agents culturals i dels seus seguidors, IB3 estrena ‘IB3 Cultura’ (IB3.org/ib3cultura), una finestra a la cultura de les Balears.

Es tracta de la plataforma cultural del mitjà de comunicació públic de les Illes Balears, en què es trobarà tota classe d’informació (notícies, entrevistes, reportatges i agenda) sobre els diferents vessants que ens proporciona la cultura illenca, i que IB3 recull als seus diferents canals de difusió. Dansa, música, art, cinema, fotografia, literatura, poesia s’uneixen en aquest nou espai per deixar empremta del poder de la cultura a les Balears.

Miquel Garcia, Caterina Veny, Mariona Forteza, Anna de la Salud, Pere Estelrich i Joan Trias són algunes de les firmes que podreu trobar en aquesta nova plataforma cultural, en què també hi haurà cabuda per als podcasts que realitzen els col·laboradors d’IB3 Música i per a les píndoles setmanals del programa cultural transmèdia d’IB3, Entusiastes.