IB3+dedica+la+seva+programaci%C3%B3+a+les+festes+de+Sant+Antoni

EPRTVIB informa

IB3 dedica la seva programació a les festes de Sant Antoni

Els dies 16 i 17 de gener IB3 Televisió oferirà més de 10 hores diàries de programació en directe per cobrir els principals actes de la celebració de Sant Antoni

Les completes de Manacor i Artà, les Beneïdes de Muro, els Tres Tocs de Ciutadella i el Pi de Sant Antoni de Pollença són alguns dels esdeveniments que es podran viure en directe a IB3

Els serveis informatius treuen els platós a l’exterior: els presentadors Joan Martí i Àngela Alfaro seran dimarts a Manacor i Sa Pobla i dimecres a Pollença

Sant Antoni a vista de dron: les retransmissions del piromusical de Sa Pobla i el Pi de Sant Antoni de Pollença estrenaran unes imatges espectaculars des de l’aire

IB3 convida els espectadors i oients a viure i compartir la festa amb l’etiqueta #SantAntoniIB3 a les xarxes socials

IB3 prepara una cobertura especial per viure Sant Antoni des dels principals punts de celebració de la festa, una de les més arrelades i amb una participació més multitudinària de les Illes Balears. Per poder donar cabuda als diferents actes i esdeveniments, la programació d’IB3 s’adapta i dedicarà més de 10 hores diàries en directe a viure la festa des dels diferents municipis.

Dimarts 16 de gener el programa Els Dematins, presentat per Neus Albis, avança la seva hora d’entrada i des de les 10 del matí donarà cobertura al sus a la festa amb connexions en directe des d’Artà, Sa Pobla, Sant Llorenç i Manacor, entre d’altres municipis. En acabar Els Dematins, el relleu a la programació en directe l’agafarà l’IB3 Notícies Migdia, que presentat per Joan Martí des de Manacor, oferirà en directe la sortida i el ball dels dimonis davant l’ajuntament i a més el desenvolupament de les diferents celebracions de la resta de municipis de Mallorca.

A Artà, els dimonis  han sortit a ballar a les 9 de Ca l’Obrer Capellà:

A les 10 també s’ha donat el primer ball dels dimonis de Sant Llorenç davant la rectoria:

A Algaida, els cossiers han ballat l’oferta de Sant Honorat durant la missa a l’esglèsia:

Des de Manacor, us oferim el primer ball dels dimonis de Manacor:

L’horabaixa de dimarts, a partir de les 17:00, el programa Cinc Dies, presentat per Marta Garau, Antònia Ferrer i Jaume Noguera destinarà els seus equips a oferir la major cobertura possible a tots els esdeveniments previs a la revetlla de Sant Antoni. Durant el programa s’oferiran les retransmissions de les completes d’Artà i Manacor, el Cerimonial de la Sanció Històrica de Sa Pobla i el ball dels Dimonis dels Tres Tombs i Sant Antoni de Muro.

Les completes d’Artà i Manacor i el Correfoc de Muro es podran veure també en directe en línia a través del web d’IB3.

El vespre, una part del protagonisme l’assolirà Sa Pobla des d’on la periodista Àngela Alfaro conduirà l’IB3 Notícies Vespre i des d’on s’oferirà el tradicional ball dels dimonis i caparrots i també l’espectacle piromusical, amb la conducció dels periodistes Margalida Mateu i Joan Farrés. En acabar, a partir de les deu del vespre, hi haurà un Jo en se més que tu especial Sant Antoni i una edició nocturna del Cinc Dies especial revetlla, per veure com es desenvolupa la festa al voltant dels foguerons arreu de les illes.

Dimecres dia 17, Sant Antoni, el programa Els Dematins oferirà la processó dels Tres Tocs de Ciutadella com a principal acte de la diada de Menorca. Una retransmissió que estarà conduïda per la periodista Vanessa Ortí. A més, s’oferiran connexions en directe amb altres punts de les illes per mostrar les diferents beneïdes que s’hi celebren.

A partir de les dues del migdia, l’IB3 Notícies Migdia, agafarà el relleu en directe i trasllada el seu presentador a Pollença per conèixer els preparatius de la retransmissió del Pi de Sant Antoni que conduirà, a partir de les sis de l’horabaixa, la periodista Neus Albis. Una altra de les novetats d’enguany serà un dron que oferirà una nova perspectiva de la festa. Abans, a partir de les tres i mitja de l’horabaixa s’oferirà la retransmissió de les Beneïdes de Muro, amb la narració d’Inés Mateu i Felip Munar.

També IB3 Ràdio centrarà la seva programació habitual en les celebracions de Sant Antoni. Tots els programes en directe de la ràdio pública (Al Dia, Téntol i Entre avui i demà) enfocaran els seus continguts a la festa. En la mateixa línia, els Serveis Informatius cobriran els esdeveniments protagonistes a distints municipis com Sa Pobla, Artà, Pollença i Manacor, entre d’altres.

Dimecres dia 17, amb motiu de la Diada de Menorca, el programa Al Dia Menorca, de 12:00 a 13:00, s’emetrà en cadena per a totes les illes i oferirà en directe la processó dels Tres Tocs i la celebració posterior.

IB3 convida els espectadors i oients a viure i compartir la festa de Sant Antoni arreu dels pobles de totes les Illes Balears amb l’etiqueta #SantAntoniIB3 a les xarxes socials.