IB3+desembarca+a+Sevilla+amb+l%E2%80%99especial+%26apos%3BVolem+la+Copa%26apos%3B

EPRTVIB informa

IB3 desembarca a Sevilla amb l’especial ‘Volem la Copa’

Programació especial amb motiu de la final de Copa del Rei entre l’Athletic Club i el Mallorca

Més de 12 hores de programació en directe des de Sevilla

Miquel Àngel Nadal, Pep Lluís Martí i Gregorio Manzano narraran la final des de l’estadi de La Cartuja

IB3 Ràdio també farà un programa especial dirigit per Dani Barjacoba amb tot l’equip d’Esports

2 unitats mòbils i més de 40 càmeres per no perdre detall del partit

IB3 ha preparat un desplegament tècnic i humà sense precedents per narrar i viure la final de la Copa del Rei que enfrontarà aquest dissabte l’Athletic Club i el Reial Mallorca a l’estadi de La Cartuja, a Sevilla, i que suposa el desplaçament de més de 20.000 aficionats mallorquinistes a la capital andalusa.

La programació especial arrencarà divendres dia 5 a partir de les 22.25 h del vespre amb l’emissió del programa De l’infern al cel, un recorregut pel camí que ha fet el Reial Mallorca des de l’any 2017, amb el descens a Segona Divisió B, fins a arribar a disputar la quarta final de la Copa del Rei de la seva història i ser molt a prop de tornar a aixecar el títol. Per fer aquest viatge, el periodista Toni Terrades entra al vestidor de Son Moix per analitzar la travessia amb quatre dels capitans del primer equip: Antonio Raíllo, Martin Valjent, Dani Rodríguez i Abdón Prats.

Dissabte, la programació estarà centrada, en exclusiva, en el Reial Mallorca i aquesta cita amb la història. A partir de les 12.00 del migdia començarà el programa especial Volem la Copa, en directe des de la fanzone del RCD Mallorca al parc de l’Alamillo de Sevilla. Des d’allà els periodistes Antònia Ferrer i Toni Rigo viuran les hores prèvies al partit amb connexions amb els aficionats desplaçats. I tot això sense deixar de banda els aficionats que seguiran la final des de Mallorca amb IB3. Xisco Umbert connectarà amb l’equip de reporters repartits pels diferents pobles, des d’on seguiran l’encontre.

Els serveis informatius i tota la redacció d’Esports farà un seguiment acurat i al detall de l’expedició mallorquinista i de tota l’afició. Tota la informació esportiva, que centrarà gran part de l’informatiu, es farà des de Sevilla presentada per la periodista Marta Garcia.

A partir de les 15.25 h arriba una edició especial de sobretaula del programa Jo en se més que tu amb David Ordinas i un grapat de cares conegudes pels espectadors d’IB3 que es convertiran en concursants i hauran de posar a prova els seus coneixements sobre el futbol i el Reial Mallorca.

A partir de les 16.25 h seguirà Volem la Copa amb Antònia Ferrer, Toni Rigo i les incorporacions de Santi Taura i Pere Sánchez des de la fanzone del Mallorca amb el programa especial per viure les hores prèvies al partit.

I a partir de les 20.00 h agafarà el relleu del programa l’equip d’Esports amb Toni Terrades al capdavant. Amb ell, els exfutbolistes Miquel Àngel Nadal i Pep Lluís Martí i l’exentrenador del Mallorca Gregorio Manzano analitzaran la prèvia i narraran el partit a partir de les 22.00 h. A la prèvia, les periodistes Melisa Aliaga, Emma Calsina a peu de camp, Marta Garcia a la llotja d’autoritats, i Jose Peña amb l’afició, recolliran totes les altres veus protagonistes.

Per no perdre detall de tot el que passi a Sevilla, tant dins l’estadi de La Cartuja com a defora amb l’afició, IB3 desplega un ampli operatiu tècnic format per dues unitats mòbils i un total de 42 càmeres que permetran tenir una visió única als espectadors d’IB3.

Programació especial d’IB3 Ràdio

Volem la Copa és també la denominació de la programació especial d’IB3 Ràdio del 6 d’abril amb motiu de la Final de la Copa del Rei que disputen el RCD Mallorca i l’Athletic Club de Bilbao. A les 11.00 h del matí, des de la Unitat Mòbil de la ràdio pública a Sevilla, Dani Barjacoba presenta i dirigeix un programa amb la participació de Marta Sanpas i Juan Gabriel Bauzá i el suport de la redacció d’Esports de la ràdio pública, en què acompanyaran els oients i els mallorquinistes desplaçats a l’estadi de La Cartuja de Sevilla durant les hores prèvies al partit. Amb connexions amb la fanzone del RCD Mallorca, la veu dels aficionats i les previsions de destacats col·laboradors.

Volem la Copa s’emet d’11.00 a 14.00 h i de 16.00 a 20.00 h, moment en què es dona pas a Esports 3-En Joc especial Final Copa del Rei de Futbol amb la narració de Toni Fuster i Miki Tous, Raul Pareja i tot l’equip d’Esports 3.

Aquest pròxim divendres dia 5 el programa Cinc Dies serà un monogràfic sobre la Final de Copa i oferirà la roda de premsa de l’entrenador mallorquinista, Javier Aguirre, i el darrer entrenament de l’equip a l’estadi de la Cartuja. Es faran també connexions en directe amb l’aeroport i el centre de Sevilla amb l’equip de reporteres i reporters per seguir l’arribada de l’afició.

IB3 convida tots els espectadors i aficionats a compartir les seves vivències de la final a les xarxes socials amb l’etiqueta #VolemlaCopaIB3.